7 Haziran 2016 Salı

Armutlu otelleri,Fıstıklı otelleri,Armutlu tatil köyü

Yalova armutlu ve fıstıklıda bulunan otelleri-pansiyonları-tatil köyü 2016 yılı sezonu için tüm hazırlıklarını tamamlamış olarak en güzel hizmeti vermek için çalışmalarını tamamlamıştır.
       Hanımın Konağı Otel tanıtımını yaptığım bu sitede otellin resmi web.sitesi www.haniminkonagi.com adresinden de ayrıca Otel ile ilgili görsel ve ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
        Hanımın Konağı Otel 2016 yılı sezonunda siz değerli misafirlerine en kaliteli hizmeti ve en uygun fiyat ile sizlere hizmete hazırdır. Armutlu Otelleri ve Fıstıklı otelleri içerisinde Hanımın Konağı Otel çok farklı bir konsep ile sizleri safranbolu konakları otelleri ve osmanlı mimarisine götürerek aile ortamında huzur dolu bir tatil sunmaktadır.



         Armutlu,fıstıklı muhafazakar otelleri içerisinde hizmet veren Hanımın Konağı Otel muhafazakar ailelerin tercih ettiği bir otel olmanın yanısıra son derece hijyen ve temiz olması nedeniylede tatilcilerin en çok tercih ettikleri bir mekandır.Çocuklarınızla ev ortamında konaklamanız ve güzel bir tatil için orman doğa ve deniz le iç içe bir tatilin adresidir hanımın konağı otel.
          Hanımın Konağı Otel ile ilgili görsellerde ayrıca sitemizde mevcuttur.Odalarımız,ortak alanlarımız ve diğer başlıklar altında ana sayfamızdan ayrıntılı bir şekide inceleme imkanınız vardır.
           En önemli hususlar hijyen ve temizliğin yanısıra yemeklerinde son derece hijyen temiz ve helal sertifikalı olmasıdır.Yemekler ev yemeği ve siz değerli misafirlerin, Mutfağımızı göreceği şekilde çıkmaktadır.Yemeklerinizi otelin terasında yerken deniz ayaklarınızın altında arka tarafınızda orman ve doğa ile iç içe olduğunuz bir ortam sizleri bekliyor.


           İLETİŞİM    :   0 538 9306687